Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Prvi trailer za TV seriju Halo
Članak
Objavljeno: 16.11.2021. 12:48

Halo 

VIDEO: Prvi trailer za TV seriju Halo

TV serija koja se radi po popularnoj franšizi video igara počet će se prikazivati tijekom 2022. godine.

VIDEO: Prvi trailer za TV seriju Halo

Microsoft je lansirao prvi teaser-trailer TV serije Halo, koja bi se trebala početi prikazivati početkom 2022. godine na Paramonut+ streaming platformi.

Radnja serije se zbiva u 26. stoljeću u vrijeme sukoba ljudske civilizacije i alienske rase Covenenant, a u njoj ćemo pratiti priče više junaka među kojima je i legendarni Master Chief Petty Officer John-117, supervojnik poznat kao "Spartan", kojega tumači glumac Pablo Schreiber.

U glavnoj glumačkoj postavi nalaze se još Jen Taylor kao dr. Catherine Halsey, Yerin Ha kao Kwan Ha, Charlie Murphy kao Makee, Shabana Azmi kao admiralica Margaret Paragonsky, Bokeem Woodbine kao Soren 066, Danny Sapani kao kapetan Jacob Keyes, dok glas AI hologramu Cortani posuđuje Jen Taylor, koja je tu ulogu tumačila u brojnim Halo igrama, a možete je čuti i u istoimenom Microsoftovom digitalnom asistentu. Nije čudno da se Jen Taylor nalazi u dvije uloge, jer je Cortana zapravo umjetna inteligencija izrađena iz digitalnog klona mozga dr. Halsey.

Prvu sezonu serije će režirati više redatelja, odnosno Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, M. J. Bassett, Roel Reiné i Jet Wilkinson, dok scenarij potpisuju Kyle Killen i Steven Kane.

Nažalost u prvom teaseru ne možemo vidjeti previše toga o seriji, no dovoljno je zanimljiv da nas zaintrigira, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Halo TV serija Paramount+
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->