Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Space Cadet je komedija o treningu astronauta
Članak
Objavljeno: 21.06.2024. 15:03

Space Cadet 

VIDEO: Space Cadet je komedija o treningu astronauta

Nećakinja Julije Roberts glumi partijanerku koja je prevarom upala u NASA-in svemirski program.

VIDEO: Space Cadet je komedija o treningu astronauta

Amazonov Prime Video streaming servis 4. srpnja ove godine će početi prikazivati novu ljetnu šašavu komediju Space Cadet s Emmom Roberts u glavnoj ulozi.

Film donosi humoristični pristup u NASA-in program obuke za astronaute i brutalnu selekciju kandidata, a u središtu priče je Tiffany Rex Simpson, partijanerka kojoj sve u životu baš i ne ide najbolje, koja je kao mala sanjala da će biti astronautkinja, no sve svoje prilike za to je prokockala.

Uz pomoć svoje najbolje prijateljice Nadine, pokušava upasti u svemirski program NASA-e, pri čemu se poslužila teškim muljanjem u aplikaciji za prijavu, da bi na kraju dobila poziv da pristupi programu obuke.

Ova tanka priča će poslužiti za obilje urnebesnih scena u kojima će Emma Roberts prolaziti svakakve muke na NASA-inoj obuci, nastojeći se uzdati samo u svoju odlučnost i pamet, kako bi nadmašila puno kvalificiranije kandidate.

Hoće li Rex stići u svemir ili će se njezina krinka razotkriti saznat ćemo ubrzo u filmu čiji najavni trailer možete pogledati ovdje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Space Cadet
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->