Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: U SAD-u otvoren prvi dućan za 3D printanje
Članak
Objavljeno: 21.09.2012. 10:24

New York 

VIDEO: U SAD-u otvoren prvi dućan za 3D printanje

MakerBotovi Replicatori moći će se isprobati i kupiti u njihovom retail dućanu.

VIDEO: U SAD-u otvoren prvi dućan za 3D printanje

Poznati proizvođač 3D printera MakerBot, u ulici Mulberry Street na Manhattanu, otvorio je prvi dućan koji je u potpunosti posvećen 3D printanju.

Njihov dućan će nuditi proizvode i usluge vezane uz tehnologiju 3D printanja, uključujući prodaju 3D printera, potrošnog materijala, te dekorativnih i umjetničkih predmeta izrađenih njihovim 3D printerima.

NY izrađen 3d printerom

Za sada se kupcima neće nuditi mogućnost da putem internetske narudžbe iz MakerBotovog kataloga naruče neki 3D objekt koji potom mogu pokupiti u dućanu.

Umjesto toga, posjetitelji će u demonstracijskom dijelu dućana moći gledati kako funkcioniraju MakerBotovi 3D printeri, te kupiti ili čak dobiti na poklon neki od predmeta koje izrađuju, jer je MakerBotu osnovna ideja da 3D printanje čim više približi široj publici, kako bi ih potakao na 3D printanje kao hobi sličan modelarstvu, što bi u konačnici naravno trebalo rezultirati kupnjom njihovog Replicator, Replicator 2, ili Replicator 2X 3D printera koji bi se na tržištu trebao pojaviti početkom iduće godine.

isprintano 3D srce

MakerBot kaže kako imaju plan da kroz sljedećih 5 godina osvoje svijet 3D printanja, a ovo je prvi korak u tom smjeru. 

VIDEO: Otvorenje MakerBot dućana Vezani sadržaji
Ključne riječi New York dućan printer 3D MakerBot
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->