Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.03.2020. 19:39

Blade Runner: Enhanced Edition 

AI poboljšava staru avanturu Blade Runner

Klasična avantura iz 1997. godine tijekom ove godine dobiva unaprijeđenu verziju.

AI poboljšava staru avanturu Blade Runner

Developer Nightdive Studios koji je do sada restaurirao i uljepšao brojne legendarne igre uključujući System Shock, Turok, Turok 2, Blood i Forsaken, uhvatio se još jednog velikog hita iz 1997. godine.

Ovoga puta radi se o avanturi Blade Runner: Enhanced Edition koja će biti izdana na Steamu, ali će je moći igrati i igrači na PS4, Nintendo Switch i Xbox One konzolama.

Developer će za nadogradnju grafike koristiti svoj KEX engine uz čiju pomoć će nam, kako kaže, pružiti užitak igranja u vizualnoj kvaliteti kakvu do sada niste vidjeli, dok ćete istovremeno dobiti nepromijenjeni gameplay legendarne Westwoodove avanture.

Osim dizajna interijera i eksterijera KEX će poboljšati modele likova i animacije, a dobit ćemo i "upscaling" međuscena za što će se koristiti algoritmi strojnog učenja. Pored toga će dodat podršku za widescreen, veće mogućnosti podešavanja kontrola i još mnogo toga. 

U svoje doba Blade Runner je bio jedna od najnaprednijih igara po grafici, zvuku i glazbi, pa nas jako zanima koliko će ga uljepšati KEX.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->