Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.01.2022. 13:51

CES 2022 

AOC predstavlja ultrabrzi monitor s Nvidia Reflexom

QHD AGON PRO gaming monitor je podržan od NVIDIA Reflex tehnologije i ima osvježavanje od 300 Hz.

AOC predstavlja ultrabrzi monitor s Nvidia Reflexom

AGON by AOC predstavlja AGON PRO AG274QGM, super brzi mini LED monitor s najmodernijim Nvidijinim tehnologijama koje su predstavljene na ovogodišnjem CES sajmu. AG274QGM dolazi s dijagonalom zaslona od 27 inča, a njegov IPS panel ima QHD rezoluciju (2560 x 1440 iksela) i podršku za NVIDIA G-SYNC ULTIMATE i uključuje NVIDIA Reflex Analyzer.

Ovaj ambiciozan gaming monitor nudi stopu osvježavanja od 300 Hz s periodom reakcije od samo 1 ms GtG. IPS panel širokog spektra osigurava široke kutove gledanja i visoku točnost boja, a podržan je patentiranom kalibracijom boja od strane Nvidije. MiniLED pozadinsko osvjetljenje monitora sastoji se od 576 zona koje se mogu zatamniti, što monitoru omogućuje postizanje VESA DisplayHDR 1000 certifikata.

U kombinaciji s visokom brzinom osvježavanja od 300 Hz, to čini AG274QGM super brzim miniLED monitorom. Nadalje, ovaj model dolazi s NVIDIA G-SYNC ULTIMATE tehnologijom, kako bi korisnicima omogućio prednosti promjenjive brzine osvježavanja kako bi se eliminiralo titranje i zastajkivanje. Štoviše, smanjuje ulazno kašnjenje čak i kada su omogućene značajke visoke vjernosti kao što je realističan HDR. Ugrađeni G-SYNC modul nudi varijabilni overdrive, gdje je odaziv piksela optimiziran za promjene u stopi osvježavanja.

Nvidia Reflex Analyzer

Kao što smo rekli, AG274QGM uključuje NVIDIA Reflex Analyzer. Ovaj modul detektira klikove koji dolaze od gaming miša i mjeri vrijeme do promjene piksela (npr. bljesak pištolja) na zaslonu.

Za veću fleksibilnost u svakodnevnoj uporabi, AG274QGM dolazi s četiri USB 3.2 porta, dajući korisnicima izravnu povezanost za njihove periferne uređaje kao što su tipkovnica ili miš. Zeleno označen USB port među njegovim priključcima namijenjen je integraciji s NVIDIA Reflex Analyzerom.

Uz novi monitor AGON by AOC predstavlja i AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex miš. Ovaj miš s neobičnim uzorkom saća težak je samo 58 grama. Opremljen je visokokvalitetnim senzorom Pixart PMW3389 i izdržljivim Kailh prekidačima koji su ocijenjeni za 80 milijuna klikova. Miš nudi impresivnih 16000 DPI, ubrzanje od 50 g i točnost praćenja od 400 inča u sekundi.

AOC GM510 Nvidia Reflex

Budući da oba predstavljena proizvoda podržavaju NVIDIA Reflex, GM510 miš se može spojiti na Reflex USB priključak AG274QGM, omogućujući gamerima trenutnu i točnu povratnu informaciju o kašnjenju sustava.

Dostupnost i cijena AGON PRO AG274QGM monitora još nisu potvrđeni, dok je AOC GAMING GM510 miš već dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 339 kuna.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->