Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.03.2019. 09:26

TunesGenie 

Aplikacija obavještava o popustima na iTunesu

Ovo je jedna od najkorisnijih aplikacija za sve koji kupuju multimedijske sadržaje na iTunesu.

Aplikacija obavještava o popustima na iTunesu

Besplatna aplikacija TunesGenie za Appleov iOS u početku je bila namijenjena ljubiteljima glazbe kojima je pružala informacije o novim pjesmama i albumima omiljenih izvođača koje je pratila. Tijekom vremena nadograđivana je novim značajkama, pa sada uključuje knjige, filmove i TV. Zapravo njezina glavna značajka je prikazivanje obavijesti o popustima na iTunesu prema vašim željama, potrebama i postocima popusta, što si možete jednostavno podesiti u postavkama.

Apple često nudi razne akcije s popustima, no bez ove aplikacije bili ste prisiljeni stalno pretraživati iTunes u potrazi za popustom na ono što vas zanima, pa vam je sigurno često znala pobjeći neka zanimljiva akcija, no ako preuzmete i instalirate besplatni TunesGenie, to vam se više neće događati, pa ćete temeljem "liste želja" koju kreirate biti obavješteni o padu cijena albuma, audio knjiga, e-knjiga, filmova i TV sadržaja koje biste željeli kupiti kada postanu povoljniji. Pored toga, aplikacija prikazuje kataloge svega onoga što je trenutno na "rasprodaji", slično kao što nude katalozi trgovačkih centara.

Kada pokrenete aplikaciju kliknite na Search i unesite ime onoga što želite pratiti unutar kategorija Movies, TV Shows, Music, Books i Audiobooks, a kada dobijete rezultate pretraživanja kliknite na znak plus da određenu stvar dodate na svoju listu želja (wish list).

Aplikacija nudi i drugi način dodavanja na listu želja, odnosno kada pretražujete iTunes Store možete kliknuti na gumb Share za svaki proizvod i odabrati da ga dodate u Tunes Genie.

Na kraju još valja reći da sve liste mogu biti sortirane prema datumima akcija i postocima popusta, pa ćete uvijek znati kada sniženje dođe na razinu cijene za koju ste spremni dati svoje novce.

Mada je aplikacija besplatna, TunesGenie na njoj zarađuje svaki puta kada nešto kupite, s time da developeri 50 posto svoje zarade daju u dobrotvorne svrhe raznim organizacijama.

Vezani sadržaji
Ključne riječi iTunes aplikacija popusti TunesGenie
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam