Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.11.2022. 10:52

ASRock 

Bočna stranica PC kućišta kao sekundarni zaslon

ASRock je izradio novi dodatak namijenjen uradi sam korisnicima koji slažu svoja računala.

Bočna stranica PC kućišta kao sekundarni zaslon

ASRock u svojoj ponudi ima novi "accessory" dodatak za desktop računala u obliku bočne ploče koja pretvara vaše kućište u sekundarni LCD zaslon.

Gadget je komplet bočne ploče od 13,3 inča dizajniran da se uklopi s unutarnje strane vaše prozirne bočne ploče, dajući korisnicima dodatni zaslon za praćenje resursa sustava i temperature, ili da se u potpunosti koristi kao sekundarni monitor.

Fgf1wa4VIAAHfG2

Zaslon je omjera 16:9 1080P IPS 60 Hz, dijagonale od 13,3 inča i predstavlja ekvivalent zaslona prijenosnog računala. Koristi isti način povezivanja kao prijenosna računala, s ugrađenim DisplayPort (eDP) priključkom.

Nažalost, to predstavlja problem za većinu korisnika računala. Konektor je izvorno dizajniran posebno za mobilna i ugrađena osobna rješenja, što znači da konektor nije dostupan na standardnim desktop matičnim pločama ili grafičkim karticama.

13.3-eDP-1

Kao rezultat toga, samo ASRock matične ploče podržavaju bočnu ploču, i to samo nekoliko modela koji imaju eDP konektor. Popis uključuje sljedeće matične ploče: Z790 LiveMixer, Z790 Pro RS/D4, Z790M-ITX WiFi, Z790 Steel Legend WiFi, Z790 PG Lightning, Z790 Pro RS, Z790 PG Lightning/D4. H610M-ITX/eDP i B650E PG-ITX WiFi.

Iz tog razloga ovaj dodatak možda neće postati pretjerano popularan zbog problema s kompatibilnošću, no za korisnike s odgovarajućom matičnom, pružiti će puni sekundarni monitor koji ne zauzima dodatni prostor na vašem stolu. Jedina žrtva koju ćete vjerojatno morati podnijeti je blokiranje blještave RGB rasvjete unutar vašeg kućišta.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi ASRock
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->