Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.03.2020. 11:30

Veliki hit 

COD: Warzone u 4 dana skupio 15 milijuna igrača

Besplatna Call of Duty battle royale igra privukla ogroman broj igrača odmah nakon lansiranja.

COD: Warzone u 4 dana skupio 15 milijuna igrača

Dugo iščekivana free-to-play igra Call of Duty: Warzone, samo 24 sata nakon lansiranja, prikupila je 6 milijuna igrača, a 4 dana kasnije brojka se popela na čak 15 milijuna.

Kao što smo na to već (nažalost) navikli, igra je izdana prilično "zbugirana", pa su se mnogi igrači žalili da im se rušila nakon pokretanja na desktop bez ikakve poruke ili obrazloženja. Mi smo također imali problema sve do danas, pa dok se na računalima s Intelovim procesorima uglavnom moglo igrati od početka, AMD-ovi procesori, posebice oni koji nisu iz Ryzen generacije odbijali su poslušnost, a i nadograđeni driveri za brojne grafičke kartice nisu pomagali na mnogim konfiguracijama.

Activision je svaki dan od lansiranja igre izdavao po jedan novi patch i kako se čini, sada je igra napokon pokrpana, pa smo i mi započeli svoje ratovanje na ogromnoj mapi za čak 150 igrača. Prvi utisci su da igra izgleda spektakularno i puno nas je više navukla nego primjerice Apex Legends, no to je možda zbog settinga u kojem se koristite "normalnim" oružjem, opremom i perkovima, a ne svemirsko-energetskim.

Hoće li Warzone zadržati svoju popularnost i u predstojećem razdoblju tek trebamo vidjeti, jer su se mnoge igre nakon početne erupcije znale vrlo brzo stišati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->