Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.07.2020. 13:28

Samsung 

Galaxy A51 i A71 nadograđeni značajkama kamera iz S20

Samsung je svoje telefone srednje klase odlučio nadograditi vrhunskim značajkama kamera s Galaxy S20 flagshipa.

Galaxy A51 i A71 nadograđeni značajkama kamera iz S20

Samsung je objavio da svoje telefone Galaxy A51 i A71 nadograđuje brojnim značajkama sa svoje Galaxy S20 flagship serije uređaja. To uključuje nove funkcionalnosti kamere poput Single Takea i Night Hyperlapsea, a osim softvera kamere nadograđene su i značajke za dijeljenje, pretrage i prevođenje.

Single Take vam omogućuje snimanje istovremenim korištenjem više različitih kamera s različitim filterima, nakon čega ćete dobiti 5 različitih snimaka od kojih će telefon odabrati najbolju, ili možete sami odabrati onu koja vam najviše odgovara, a možete ih i sve pohraniti, dok je Night Hyperlapse razvijen kako bi omogućio bolji "ubrzani" hyperlapse video u uvjetima slabog osvjetljenja.

Pored toga, na oba uređaje dolazi i novi "custom" filter koji vam omogućuje kreiranje filtera prema vašim postojećim fotografijama, a također su nadogradili i ručni fokus, kao i upravljanje brzinama ekspozicije prilikom fotografiranja.  

Osim kamere, telefoni dobivaju Samsung Quick Share i Music Share značajke koje omogućuju dijeljenje medijskih datoteka i bluetooth konekcija s obližnjim uređajima, a tipkovnice telefona sada mogu direktno prevoditi tekst.

Telefoni A serije su među najpopularnijim uređajima Samsunga, a nove značajke koje dolaze sa skupih flagshipova bi još više trebale privući korisnike koji si ne mogu ili ne žele priuštiti Galaxy S ili Note uređaje.

Ukoliko već posjedujete A51 ili A71, trebate znati da su nadogradnje već krenule, no ukoliko ih još niste dobili ne biste ih trebali dugo čekati. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->