Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.07.2020. 10:58

iPhone 12 

Hoće li iPhone 12 bez punjača stvoriti novi trend

Već su počele kružiti glasine da će i Samsung svoje iduće telefone lansirati bez punjača koji će se prodavati zasebno.

Hoće li iPhone 12 bez punjača stvoriti novi trend

Već duže vrijeme u tehnološkim medijima i forumima kola priča da će Apple izdati iPhone 12 u kojem se neće naći punjač. To potkrepljuje i nova procurjela fotografija pakiranja novog iPhonea 12 koju je objavio korisnik Twittera Ran Avni (slika gore).

To znači da ćete nakon kupnje svoj telefon moći puniti samo starim punjačem (ako ga imate), ili ćete punjač morati kupiti zasebno, a čak i ako odlučite koristiti stari, s tim rješenjem nećete biti nimalo zadovoljni, jer novi punjač donosi poboljšanja u punjenju, kojih ćete sa starim biti lišeni.

Obzirom da je Apple u povijesti već vukao slične poteze poput uklanjanja 3.5 mm priključka za slušalica i dodavanja "zuba" (notcha) na zaslon, što su ubrzo mnogi kopirali, postavlja se pitanje može li prodaja telefona bez punjača postati novi trend na mobilnom tržištu.

Moramo priznati da nas ovaj potez Applea nimalo ne iznenađuje, jer su takve stvari za ekipu iz Cupertina (i njihove korisnike) uobičajene, no već duže kruži glasina da je i Samsung već prije razmišljao o uklanjanju punjača iz pakiranja svojih telefona, no tu odluku još nije donio.

Stoga mnogi misle da bi ukoliko iPhone 12 doista stigne na tržište bez punjača, to bilo ključni poticaj Samsungu i mnogim drugim proizvođačima da svoje telefone isporučuju "gole".

Koliko je vama važno da uz novi telefon dobijete punjač umjesto da ga kupujete zasebno ili koristite neki stari, možete nam reći u svojim komentarima na Facebooku.    Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple iPhone punjač telefoni trend
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->