Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.11.2022. 13:53

Garmin 

Instinct Crossover je super izdržljivi hibridni sat

Novi Garminov hibridni sat kombinira analogne značajke sa značajkama pametnog sata.

Instinct Crossover je super izdržljivi hibridni sat

Garmin u svojoj ponudi već ima hibridne pametne satove poput Vivomovea, ali oni zapravo nisu namijenjeni planinarenju i drugim ekspedicijama na otvorenom, no to bi trebao riješiti novi Instinct Crossover sat.

INSTINCTCROSSOVERSOLAR-IMG-2-D

Dobit ćete mješavinu analognih kazaljki sa značajkama pametnog sata kao što su praćenje aktivnosti i obavijesti na korisnom zaslonu koji je rijedak za hibride, ali u robusnom dizajnu koji zadovoljava američke vojne standarde za otpornost na prašinu, udarce, temperaturu i vodu, a njegova ocjena od 10ATM omogućuje mu da preživi ronjenje do 100 metara.

Postoji čak i Tactical izdanje koje podržava GPS dvostrukog formata, kompatibilnost s noćnim vidom i prekidač za isključivanje.

Garmin Instinct Crossover 2

 

Trajanje baterije također je veliko u usporedbi s drugim robusnim pametnim satovima, pa čak i nekim hibridima. Garmin tvrdi da standardni Instinct Crossover traje gotovo mjesec dana s punjenjem s punim značajkama pametnog sata i 110 sati s GPS praćenjem, a nije iznenađujuće da Solar Edition traje puno dulje. Može raditi do 70 dana u načinu rada pametnog sata kada ima odgovarajućeg svjetla i ima efektivno "beskonačnu" dugovječnost ako ste voljni koristiti način rada za uštedu baterije koji vas ograničava na osnove poput vremena i štoperice.

INSTINCTCROSSOVERSOLAR-IMG-3-D

Također možete očekivati ​​uobičajenu kombinaciju zdravstvenih i fitness značajki, kao što su pulsni oksimetar, VO2 Max (maksimalna upotreba kisika) i alati za vježbanje, a na satu je dostupan i Garmin Pay ako trebate kupiti energetski napitak nakon vaših avantura.

Osnovna inačica Instinct Crossovera se prodaje po cijeni od 500 američkih dolara, dok ćete Solar model platiti 550 dolara, a Tactical 600.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Garmin Instinct Crossover
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->