Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.06.2024. 13:46

Computex 2024 

Kolaboracijski autonomni robot tvrtke MSI na pogon Nvidije

Novi logistički robot dizajniran je da može raditi u suradnji s ljudima ili drugim robotima bez potrebe za ljudskom intervencijom.

Kolaboracijski autonomni robot tvrtke MSI na pogon Nvidije

MSI je na Computexu 2024 predstavi dosta zanimljivih proizvoda među kojima nas je posebno impresionirao prvi gaming monitor s ugrađenom umjetnom inteligencijom MSI MEG 321UR, no jednako atraktivno djeluje i autonomni logistički robot MSI AMR-AI-Cobot Pro koji radi na Nvidia Jetson AGX Orin platformi, koja pruža navigaciju temeljenu na SLAM-u, 3D planiranje rute, ubrzano otkrivanje objekata i besprijekornu integraciju s aplikacijama trećih strana.

Robot ima sustav autonomnog upravljanja i daljinsko upravljanje, čime se osigurava da se sva roba sigurno sprema i dohvaća.

Možete mu postaviti kada i gdje treba isporučiti robu, a niz identifikacijskih uređaja opremljen je značajkama crtičnog koda, QR koda i RFID-a za integraciju upravljanja trećih strana kako bi se pružila usluga najjednostavnija za korištenje.

s1 (1)

Nakon što je MSI AMR opremljen robotskom rukom, može koristiti ugrađenu kameru za pametni vid za postizanje preciznih i brzih zadataka odabira i postavljanja, bez potrebe za integracijom dodatne opreme, čime se štedi vrijeme integracije.

Ekskluzivni Landmark koordinatni sustav omogućuje ažuriranje relativnog položaja ruke i okoline u stvarnom vremenu putem skeniranja, bez obzira na to kako se relativni položaj AMR-a i ruke mijenja. Kombinacija MSI AMR i robotske ruke može se primijeniti na gotovo svako radno okruženje, pružajući praktičnija pametna proizvodna rješenja.

Kolaborativnog robota karakterizira i izvrsna nosivost pa može prenositi teret težine do 20 kg kada ga opremite raznim steznim čeljustima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi MSI Computex 2024
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->