Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.04.2021. 11:09

Xbox cloud gaming 

Kreće javno testiranje xCloud gaminga

xCloud omogućuje igranje Xbox igara na Windows 10 PC-ima, Android/iOS telefonima i tabletima.

Kreće javno testiranje xCloud gaminga

Microsoft je objavio da od 21. travnja 2021. započinje javno testiranje xCloud usluge, koje će omogućiti igranje Xbox naslova ograničenom broju korisnika pretplaćenih na Xbox Game Pass Ultimate servis.   

To znači da će oni korisnici koje Microsoft odabere u program testiranja moći igrati više od 100 Xbox igara unutar internetskog preglednika na svojim Windows 10 računalima, Android telefonima i tabletima te iPhoneovima

To znači da ukoliko primjerice želite igrati u oblaku na svojem iPhone telefonu, nećete trebati posebnu aplikaciju, jer će usluga biti dostupna direktno kroz vaš preglednik tipa Safari, Edge i Google Chrome, čime Microsoft elegantno izbjegava Appleov Store i njegov sustav provjere i odobravanja aplikacija.

Limitirana beta će biti dostupna korisnicima koji dobiju pozivnicu od Microsofta, a od njih će se tražiti da ekipi iz Redmonda prenose svoje utiske i javljaju eventualne probleme na koje nalete. Ukoliko će Microsoft biti zadovoljan testiranjem, u planu mu je da kroz nekoliko mjeseci omogući xCloud gaming svim pretplatnicima Xbox Game Pass Ultimatea. 

Valja naglasiti da ćete za igranje trebati kompatibilni kontroler povezan s vašim računalom ili telefonom preko USB-a ili Bluetootha.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->