Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.06.2021. 15:01

Windows 11 

Microsoft teasa nešto što bi moglo biti Windows 11

Krajem mjeseca Microsoft će predstaviti novu inačicu Windowsa, za koju postoje indicije da će biti Windows 11.

Microsoft teasa nešto što bi moglo biti Windows 11

Microsoft je najavio "iznenađujuće Windows događanje" koje će se održati 24. lipnja ove godine. Mada iz Redmonda ne dolaze nikakve službene informacije o tom eventu, nekoliko Microsoftovih dužnosnika "teasa" informacije koje bi mogle upućivati na to da se radi o potpuno novoj inačici Windowsa koju bi mogli nazvati Windows 11.

Nakon što je CEO Microsofta Satya Nadella najavio da će lansirati najveću Windows nadogradnju od izlaska Windowsa 10, sada je Yusuf Mehdi, korporativni potpredsjednik Microsofta u grupi Modern Life, Search & Devices Group, dolio ulje na vatru izjavom koja sugerira da bi tvrtka mogla predstaviti potpuno novu inačicu Windowsa.

"Nisam bio toliko uzbuđen u vezi nove inačice Windowsa od Windowsa 95! Obavezno si rezervirajte datum 24. lipnja", navodi Mehdi u svojem tweetu.

Mada se očekivalo da će Microsoft predstaviti novu Sun Valley nadogradnju koja se referirala kao Windows 10 21H2, sada se čini da bi nova inačica Windowsa doista mogla biti Windows 11.

Obzirom da je Microsoft svojevremeno rekao da će Windows 10 biti posljednja velika inačica Windowsa, ovo bi moglo biti najveće iznenađenje desetljeća u svijetu operativnih sustava, no morat ćemo pričekati da vidimo hoće li se od trešnje brda roditi miš ili Windowsi 11.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->