Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.03.2020. 12:51

Geforce Now 

Nove igre stigle u Geforce Now

Nvidijin game streaming servis Geforce Now je proširio popis podržanih igara, ali nije vratio niti jednu izgubljenu.

Nove igre stigle u Geforce Now

Svi koji smo imali priliku isprobati Nvidijin servis za game streaming Geforce Now oduševili smo se kako radi, jer omogućuje da na "krš računalima" igramo neke najzahtjevnije igre na 1080p/60+fps s vizualnim poslasticama koje uključuju ray tracing. Naš detaljan test servisa Geforce Now pronaći ćete u idućem broju časopisa VIDI 289 za travanj.

Ono što je jedini problem s Nvidijinim servisom su igre. Naime, mada korisnici putem servisa mogu igrati samo vlastite igre, bilo besplatne ili one koje su kupili, Nvidia se ne želi zamjeriti izdavačima s kojima ima partnerske odnose, pa je povukla iz ponude sve naslove za koje nije dobila dozvolu. To je rezultiralo povlačenjem naslova Activision Blizzarda, Bethesde i 2K Gamesa iz ponude, što je jako naljutilo korisnike, posebice one koji su primjerice kupili CoD: Modern Warfare samo zato jer je u beti bio u ponudi Geforcea Now, obzirom da ga na svojim slabašnim računalima ne bi mogli ni pokrenuti.

No da sve nije tako crno svjedoči objava Nvidije u kojoj kažu da se na popis podržanih igara stalno dodaju novi naslovi, kao što su Arma 2: Operation Arrowhead, Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Dungeons 3, Headsnatchers, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Jagged Alliance 2 - Wildfire i The Guild 3, a posljednji je stigao od Remedy Entertainmenta - odlična akcijska avantura Control.

Nekako se i dalje nadamo da će Nvidia s "izgubljenim izdavačima" naći neki zajednički jezik, jer zapravo nemaju što izgubiti, a mogu puno toga dobiti. Vjerojatno bi htjeli da im Nvidia od pretplata daje nekakve postotke za svoje naslove, ali to je po nama potpuno nerazumno, jer bi trebali shvatiti da je game streaming budućnost gaminga i da im Geforce Now može samo pomoći a ne odmoći u prodaji.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->