Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.03.2020. 13:17

Snapdragon vs Exynos 

Peticija protiv Exynosa u Samsungovim telefonima

Korisnici pokrenuli peticiju protiv navodno sporijih Galaxy telefona s Exynos procesorima.

Peticija protiv Exynosa u Samsungovim telefonima

Kao što vjerojatno znate, Samsung svoje Galaxy telefone prodaje s dva različita procesora (čipseta). Dok se u SAD-u i na još nekoliko limitiranih tržišta prodaju uređaji sa Qualcomm Snapdragon čipovima, u Europi i drugim dijelovima svijeta naći ćete Samsungove vlastite Exynos procesore.

Mada Samsung tvrdi da Exynos procesori ne zaostaju nimalo za Snapdragonima, neki korisnici smatraju da su sporiji, pa su pokrenuli peticiju da se u svim budućim Galaxyima nađu Snapdragoni.

Ti korisnici kažu da su telefoni s Exynos SoC-om sporiji, lošiji za potrošnju baterije, koriste slabije senzore kamera, više se zagrijavaju, itd.

Mi osobno držimo da su razlike zanemarive i Mislimo da bi Samsung koristio Snapdragone u svim telefonima kada bi bili doista toliko superiorniji od njegovih vlastitih procesora, no ako se vi s time ne slažete možete se uključiti u peticiju putem ove poveznice.

Mi smo poslali upit Samsungu u vezi ovoga i javit ćemo vam što će nam reći. Možda je peticiju tajnim kanalima pokrenuo Qualcomm.Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung Galaxy Snapdragon Exynos
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->