Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.02.2018. 14:09

Qualcomm 

Prvi benchmark testovi Snapdragona 845

Novi mobilni procesor koji će se naći u Galaxyu S9 bit će grafička mrcina.

Prvi benchmark testovi Snapdragona 845

Qualcomm je odabranim medijima omogućio da na referentnom telefonu provedu benchmark testove nadolazećeg Snapdragon 845 čipseta koji će se naći u novim mobilnim uređajima, među kojima i američkoj inačici Samsung Galaxy S9 flagship telefona.

Testovi su ukazali na poboljšanja u CPU dijelu čipseta od 20% u odnosu na Snapdragon 835, dok je novi Adreno 630GPU ukazao na veliko unaprjeđenje performansi od 30% pa se može reći da će svi mobilni uređaji u kojima se nađe Snapdragon 845, postati opaki gamerski strojevi.

Android Police je proveo klasične benchmark testove Geekbench, GFXBench GL Benchmark, AnTuTu i 3DMark te web benchmarke Octane, Kraken, SunSpider i JetStream, a novi Qualcommov čipset je prema očekivanjima postigao odlične rezultate, pa je u referentnom telefonu u svim segementima bio bolji od Pixel 2 XL, OnePlus 5T, Mate10 Pro, Galaxy S8+, Galaxy Note8 i Essential Phone uređaja.

Dakako, benchmark testovi sami po sebi ne govore kolika su poboljšanja u "stvarnom svijetu", no ubrzo ćemo isprobati Samsung Galaxy S9, pa ćemo vam sve razjasniti iz prve ruke.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam