Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.02.2019. 15:18

Procurjelo 

Prvi mali pogled na Chromium Edge preglednik

Pojavile su se prve sličice koje prikazuju kako će izgledati ikona i instaler novog Microsfotovog preglednika.

Prvi mali pogled na Chromium Edge preglednik

Od kako je Microsoft potvrdio da radi na internetskom pregledniku koji će se temeljiti na Googleovom Chromium engineu do sada još nismo vidjeli ništa konkretno, no kao i uvijek do sada, nešto je ipak moralo procurjeti.

Chris Heilmann, program manager za Open Web i Browsere u Microsoftu, tweetao je screenshot koji uključuje ikonicu novog preglednika i sličicu instalera za novi preglednik. Mada je tweet ubrzo obrisao, nije to učinio dovoljne brzo, jer su ga leakeri Tom Warren i Tero Alhonen uspjeli "pokupiti" i objaviti.

Ikonica novog Edge Chromium preglednika dolazi s istim dizajnom kao i postojeća, no sada je žute boje, a preko nje je mali "flaster" na kojem piše CAN, što ukazuje da je novi preglednik još uvijek u "Canary development" fazi, što je oznaka koju koristi Google za rane inačice Chrome preglednika i koristi se kao testna platforma za nove značajke u eksperimentalnom stadiju. 

D0WTH_NXQAIpwJq

Drugi screenshot najvjerojatnije prikazuje instalacijski ekran za novi preglednik, no sve to još nije potvrđeno, pa nećemo reći da se radi o autentičnim slikama, iako dolaze od strane prilično pouzdanog "leakera".

Očekuje se da će Microsoft pokazati prvu inačicu Chromium Edge preglednika na svojem Build događanju za developere ovog proljeća, a potom bismo ubrzo mogli isprobati prvu beta inačicu.  

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft preglednik Edge Chromium
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam