Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.03.2023. 15:21

ViewSonic 

Prvi projektori dizajnirani specijalno za Xbox

ViewSonic je uz podršku Microsofta razvio dva nova 4K LED projektora koji su namijenjeni Xbox gamerima.

Prvi projektori dizajnirani specijalno za Xbox

ViewSonic i Microsoft žele gamerima na Xboxu pružiti najbolje iskustvo igranja na velikim dijagonalama, što je rezultiralo parom projektora kojima je dodijeljena oznaka "Designed for Xbox".

Radi se o 4K LED projektorima koji imaju ulazni lag od 4,2 milisekunde i brzo osvježavanje slike od 240 Hz, što bi prema ViewSonicu trebalo omogućiti "savršeni glatki gameplay".

"Osim što smo prva marka projektora na svijetu koja je dobila certifikaciju slabog plavog svjetla od strane TÜV SÜD za zaštitu očiju, sada također predstavljamo prvo projektorsko rješenje s oznakom "Designed for Xbox", rekao je Dean Tsai iz ViewSonica. "Drago nam je što smo u partnerstvu s Microsoftom kako bismo svim igračima Xboxa omogućili najbolje iskustvo igranja s našim najnovijim LED projektorima serije X. Nastavit ćemo inovirati naša rješenja za projektore kako bismo unaprijedili iskustvo kućne zabave za sve."

VS 3

Modeli X1-4K i X2-4K dijele uglavnom iste specifikacije i oba imaju sličan izgled na temu Xboxa. Prvi je projektor dizajniran za instalacije na stropu te može proizvesti 150-inčne slike na 4,98 m od zida ili platna, ​​dok je drugi kratkog dometa te mu treba razmak od samo 2,2 m za projiciranje slike od 120 inča.

VS 5

Novi projektori će se u prodaji naći u drugom kvartalu ove godine, a cijene još nisu poznate.  

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft projektori ViewSonic Xbox
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->