Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.03.2021. 10:48

Snapdragon Insider 

Qualcomm najavljuje Snapdragon Insider program

Qualcomm je odlučio kopirati Microsoft kako bi razvio zajednicu testera svojih proizvoda.

Qualcomm najavljuje Snapdragon Insider program

Microsoftu je Windows Insider program za testiranje novih značajki u Windowsima omogućio puno dobrih stvari, među kojima je glavna feedback od strane velikog broja testera za nula kuna.

Drugim riječima umjesto zapošljavanja velikog broja testera u Quality Assurance tim, Microsoft je besplatno dobio suradnike koji mu uvelike pomažu u razvoju novih značajki i proizvoda.

Kako se čini, Qualcomm je odlučio kopirati ekipu iz Redmonda, pa je pokrenuo Snapdragon Insider program, koji bi mu trebao pomoći u kreiranju zajednice Snapdragon fanova, koji će mu pomagati u razvoju novih proizvoda u zamjenu za pristup ekskluzivnim Snapdragon sadržajima. To ne znači da će vam slati nove procesore na testiranje, već ćete prvi dobivati vijesti i objave o uređajima sa Snapdragonima te imati mogućnost komunikacije s kreatorima sadržaja i stručnjacima Qualcomma.

Jedna od koristi za Insidere će biti tutoriali, pa će vam primjerice Qualcomm nuditi savjete kako snimiti bolje fotke kamerom telefona opremljenog određenim Snapdragon čipom.

Za upad u Snapdragon Insider program nema nikakvih uvjeta, što znači da svatko može postati član ako se prijavi putem ove poveznice.  Vezani sadržaji
Ključne riječi Qualcomm Snapdragon Insider
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->