Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.05.2021. 12:35

Samsung 

Samsungovi satovi mijenjaju operativni sustav

Samsung Galaxy Watch 4 neće koristiti Tizen već Google Wear OS uz One UI.

Samsungovi satovi mijenjaju operativni sustav

Samsung se sprema na veliku promjenu vezanu uz svoje pametne satove, napuštanjem Tizen OS-a i prelaskom na Googleov Wear OS operativni sustav.

Ovo će biti velika stvar za Samsung, ali i za Google, jer je južnokorejska tvrtka jedan od najvećih proizvođača pametnih satova na svijetu, što znači da će Google Wear OS dobiti jedno veliko novo tržište i doseći brojne nove korisnike.

Googleov operativni sustav za pametne satove trebao bi se naći na novom Galaxy Watch 4 satu, no prema tvrdnji SamMobilea, ovo neće biti osnovna inačica Google Wear OS-a, jer će Samsung na nju instalirati One UI korisničko sučelje, kako bi pametni sat izgledao onako kako to očekuju Samsungovi korisnici.

Prema procurjelim informacijama, Galaxy Watch 4 će se pojaviti u tri različite inačice, a prva će biti Standard verzija koja će imati klasični okrugli dizajn i temeljiti će se na istom pristupu kao i Galaxy Watch 3.

Za one korisnike kojima je fokus na praćenju zdravlja i aktivnosti, Samsung će izdati dva sportska modela Galaxy Watcha 4, no za sada nije poznato kakve će sve nove senzore posjedovati i koje će aktivnosti i vitalne znakove pratiti osim uobičajenih.

Samsung još nije komentirao ovu vijest, no nije je ni demantirao, pa bismo tijekom ovog ljeta mogli vidjeti Galaxy Watch 4 s Googleovim OS-om.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->