Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.09.2020. 11:54

Microsoft 

Stiže Office suite koji neće biti na pretplatu

Novi Microsoft Office će izaći za Windowse i za Mac računala u drugoj polovici iduće godine.

Stiže Office suite koji neće biti na pretplatu

Na Microsoftovom blogu Exchange tima objavljena je informacija koja će se dopasti svima koji ne vole plaćati pretplatu za Microsoft Office, već bi više voljeli dobiti čitav paket Officeovih aplikacija i usluga koji će im ostati u trajnom vlasništvu uz jednokratno plaćanje.

Microsoft kaže da će Microsoft Office koji neće ići na pretplatu biti lansiran u drugoj polovici 2021. godine za Windows PC i Mac platforme.

Microsoft već godinama gura Microsoft 365 kao glavni način na koji možete koristiti Office aplikacije, a taj paket koji se uzima na pretplatu donosi vam Word, Excel, PowerPoint, Outlook i mnoge druge aplikacije. Mada neke od tih aplikacija možete koristiti besplatno online ukoliko imate Microsoftov račun, ne možete ih instalirati na svoje računalo ukoliko ne plaćate pretplatu.

Ako ste do sada htjeli jednokratnim plaćanjem dobiti Word, Excel i PowerPoint, mogli ste (i to još uvijek možete) dobiti kroz Office 2019. za 150 dolara.

Microsoft još nije iznio detalje o novom Office suiteu na jednokratno plaćanje koji će biti izdan iduće godine, pa ne znamo što će sve uključivati, kada će točno biti dostupan i koliko će koštati, no kaže da će to objaviti "kasnije".

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->