Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.01.2017. 15:05

VIDI 250 

VIDEO: 4K video gladijatori Medveščaka iz prvog lica

Žestina hokejaške igre odlično je poslužila za testiranje akcijskih kamera u najsurovijem okolišu.

VIDEO: 4K video gladijatori Medveščaka iz prvog lica

U jubilarnom broju časopisa VIDI 250 koji se nalazi na svim kioscima u zemlji možete pronaći najbolji usporedni test akcijskih kamera kakav se može napraviti.

Kao jedan važan segment tijekom testiranja, odlučili smo kamere izložiti nečem najsurovijem čega smo se mogli sjetiti, pa smo zamolili hokejaše KHL Medveščaka da ih nose na svojim kacigama tijekom treninga (na utakmicama je zabranjeno).

Brzo kretanje i žestoka akcija odlično su nam poslužili za testiranje ponašanja kamera tijekom brzog klizanja i naglih promjena kutova snimanja u promjenjivim svjetlosnim uvjetima koji uključuju odbljesak od ledene površine.

Samson Mahbod i Jiri Smejkal

Čak četiri od 6 kamera koje smo testirali na svojoj je kacigi ponio kanadski hokejaš i napadač Medveščaka Samson Mahbod, dok je dvije nosio češki hokejaš i napadač Jiri Smejkal, a kako izgleda hokejaška akcija iz njihove perspektive možete pogledati u ovom videu. 

Čitav test i tablicu s rezultatima testiranja možete pogledati u novom Vidiju, a mi ćemo samo dodati da niti jedna kamera nije stradala, mada su im palice nekoliko puta opasno zaprijetile.

Stoga se još jednom zahvaljujemo našim akcijskim junacima Medvjedima i pozivamo vas sve da 11., 13., i 17. siječnja u 19:00 sati dođete u Ledenu dvoranu Doma sportova u Zagrebu i podržite ih protiv Barisa, Avtomobilista i Jugra Hanti-Mansijska prije nego što krenu na gostujuću turneju koja traje gotovo do kraja mjeseca. Zig-Zag Medveščak!

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam