Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.02.2018. 12:22

Die With Me 

VIDEO: Chat aplikacija za one kojima baterija umire

Aplikaciju je moguće koristiti tek kada vam u bateriji ostane manje od 5% "juicea".

VIDEO: Chat aplikacija za one kojima baterija umire

Među bizarnijim aplikacijama koje smo imali priliku vidjeti u posljednje vrijeme definitivno spada Die With Me za Android i iOS uređaje kojoj korisnik može pristupiti tek kad mu napunjenost baterije padne ispod 5%.

U tom, po svakog power usera pametnih telefona najtužnijem trenutku života, možete ući u sobu za chatanje i dopisivati se isključivo s ljudima kojima je telefon također na izdisaju, kako biste podijelili svoju bol i zajednički otpratili uređaje u privremenu smrt, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Sukreator aplikacije Dries Depoorter objašnjava kako je došao na ideju za jedan takav softver pa kaže: "Bio sam u nepoznatom gradu i nisam znao put do svog hotela, a baterija mojeg telefona je bila pri kraju. Bio sam u totalno stresnom stanju, posebice stoga što se počela spuštati noć. U Tom trenutku sam došao na ideju da napravim aplikaciju koju ćete moći koristiti samo onda kada vam je baterija gotovo prazna. No nisam znao kako bi funkcionirala sve dok se nismo dosjetili da napravimo javnu sobu za čavrljanje".

Dries navodi kako je Googleova Play trgovina odmah prihvatila aplikaciju, no za Appleov Store su jako dugo čekali odobrenje. Nakon što je ekipa iz Cupertina napokon prihvatila aplikaciju, ona je vrlo brzo postala popularna pa se danas nalazi na 15. mjestu Storea u kategoriji zabave.

Ako (kao i mi) mislite da je ovo totalno bezvezna aplikacija, Dries kaže kako je do sada zabilježila više od pola milijuna konverzacija. Mi svejedno mislimo da bi vam bilo pametnije tražiti strujnu utičnicu nego chatati s drugim luzerima, no možda bi nas neki psiholog ukorio zbog toga. Aplikacija će vas koštati 7 kuna, a mi nismo htjeli dati ni lipe da bismo ju isprobali pa nam nemojte zamjeriti. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam