Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.11.2022. 11:18

Beta test 

VIDEO: Google Play Games za PC

Google je proširio beta testiranje Google Play igara na Windows računalima na SAD i još nekoliko država.

VIDEO: Google Play Games za PC

Google Play igre stigle su na PC u više zemalja, uključujući SAD, Kanadu, Meksiko, Brazil, Indoneziju, Filipine, Maleziju i Singapur. Aplikacija, koja je dostupna u beta verziji, omogućuje vam da igrate izbor Android igara na računalu pomoću miša i tipkovnice.

Google je započeo testiranje aplikacije u Hong Kongu, Južnoj Koreji i Tajvanu u siječnju (i kasnije u Australiji i na Tajlandu) nakon što je krajem prošle godine obećao da će Google Play igre doći na PC 2022. godine.

Kako biste isprobali aplikaciju, Google kaže da vam je potrebna oprema sa sustavom Windows 10 ili novijim, SSD s 10 GB slobodnog prostora, najmanje Intel UHD 630 grafika ili sličan GPU, CPU s četiri fizičke jezgre i 8 GB RAM-a. Vaš napredak će se sinkronizirati između Androida i računala, tako da možete nastaviti igrati svoju igru ​​na drugom uređaju.

Trenutno u beti postoji 85 naslova koje možete zaigrati, a kako to funkcionira možete pogledati u ovom videu.

Nažalost, beta program testiranja još nije dostupan u Hrvatskoj, ali obzirom da je već aktivna hrvatska web stranica, za očekivati je da ćemo i mi uskoro moći isprobati Android igre na PC-ju, bez potrebe za emulatorom.

Vezani sadržaji
Ključne riječi PC Google Play
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->