Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.03.2020. 09:43

Speed Limit 

VIDEO: Hrvatska igra u kojoj ćete se naumirat

Gamechuck uskoro izdaje demo igre Speed Limit koja uz retro grafiku donosi neprekidnu turbo žestoku akciju.

VIDEO: Hrvatska igra u kojoj ćete se naumirat

Poznati hrvatski developer i proizvođač arkadnih konzola Gamechuck, 12. ožujka će lansirati demo dugo iščekivane igre Speed Limit, 2D "old school" arkadne pucačine koja predstavlja nekakav ludi mišung arkadnih žanrova i uvelike podsjeća na zlatno doba arkadnih kabineta.

Jedna od posebnosti ove igre je u tome što je i izrada igre tekla u stilu legendarnih igara, pa je primjerice sva grafika nacrtana rukom, kadar po kadar, a koliko je to dobro izvedeno svjedoči podatak da su key artovi prikazani na izložbi Art In Games Festivalu u Rijeci, dok je originalna glazba odsvirana na analognim sintesajzerima.

Speed Limit

Što se tiče priče u pozadini Speed Limita, ona je vrlo jednostavna. Vožnja vlakom se otela kontroli i od početka kreće neprekidna akcija bez zaustavljanja, što će vaše gamerske sposobnosti, reflekse, sposobnosti brzog razmišljanja i još bržeg djelovanja staviti na krajnju kušnju. Što se gameplaya tiče, očekuje vas puno trčanja, skakanja, vožnje, letenja i nepredvidljivih iznenađenja. I da, možete očekivati da ćete umirati. Puno puta. Kao što uostalom možete vidjeti u ovom videu.

Autori kažu da će finalna inačica igre sadržavati:

- Arcadecraft: retrospektivan pogled na povijest arkadnih kabineta i igara te razvojni proces Speed Limita i Gamechuck Arcadesa u obliku digitalne knjige
- Key artove igre, prikazane na izložbi Art In Games Festival u Rijeci
- Originalnu glazbu iz igre nastalu na analognim sintesajzerima
- Trodijelni dokumentarni serijal o izradi videoigre

Curama i dečkima iz Gamechucka želimo puno uspjeha i nadamo se da će njihova igra postići veliki uspjeh.

Igra bi trebala izaći u drugom kvartalu ove godine, a za sve informacije, materijale i skori demo koji će se sastojati od prva tri levela posjetite ovu poveznicu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi igra arkadna Gamechuck Speed Limit
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->