Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.07.2020. 16:15

Ubisoft 

VIDEO: Hyper Scape je novi besplatni battle royale FPS

Ubisoft je odlučio lansirati svoju inačicu free-to-play battle royale pucačine.

VIDEO: Hyper Scape je novi besplatni battle royale FPS

Mada imamo osjećaj da je gaming tržište već poprilično zasićeno battle royale naslovima, Ubisoft misli da i on ima što za ponuditi fanovima tog žanra. Njegova nova igra, čiji je prvi trailer s ponešto gameplaya predstavio, zove se Hyper Scape i smještena je u 2054. godinu, gdje se do 100 ratnika međusobno tamani u virtualnom gradu pod nazivom Neo Arcadia.

Igru potpisuje studio Ubisoft Montreal koji ju je zamislio da donese brzo i eksplozivno "vertikalno" iskustvo battle royale igranja, a igrat će se moći solo, ili u društvu dvoje ili troje članova tima.

Što se tiče novosti koje Hyper Scape donosi u žanr, tu su Hackovi, odnosno "abilities" koje igrači mogu "lootati" na mapi na isti način kao što skupljaju oružje. Ti hackovi donose napadačke ili obrambene sposobnosti, a isto kao i oružja mogu se nadograđivati, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Zanimljiv je i način pobjede u igri. Osim što ćete postati pobjednik ako vaš tim ili vi sami ostanete jedini preživjeli igrač na mapi, pri kraju meča pojavit će se zlatna kruna pa pobijediti možete i ako je pokupite u "capture the flag" stilu i nosite 45 sekundi što baš i nije jednostavno jer kada je nosite postanete vidljivi na mapi svim ostalim preživjelim igračima.

Što se općenitog dojma tiče, nekako imamo osjećaj da će se igra dopasti igračima Fortnitea po svojem vizualnom izgledu, doduše urbanom, a nekako nam se čini da donosi i malo previše pentranja i skakanja u Quake 3 Arena stilu, no hoće li nas to doista smetati reći ćemo vam kada je isprobamo.

Jedna od zanimljivosti je i integracija s Twitchem, što znači da ćete po prvi puta u jednoj igri imati mogućnost da tijekom gledanja streaming mečeva i sami indirektno sudjelujete u gameplayu postavljanjem različitih predmeta, značajki, itema i zabavnih elemenata na mape, pa ćete primjerice igračima na određenim područjima omogućiti neograničeno zdravlje ili municiju na neko određeno vrijeme i slične fore, koje će Ubisoft uskoro otkriti.  

Igra će biti dostupna za Windows PC, PS4 i Xbox One platforme, a trenutno se nalazi u fazi zatvorenog beta testiranja, pa se možete prijaviti putem ove poveznice i čekati da vas pozovu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->