Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.04.2021. 10:27

Fitbit Luxe 

VIDEO: Pametna narukvica za modno osviještene

Fitbit je lansirao novu tracker narukvicu koja služi isključivo za praćenje fitness aktivnosti i zdravlja.

VIDEO: Pametna narukvica za modno osviještene

Nova Fitbitova pametna narukvica Fitbit Luxe nije pametni sat, već isključivo fitness/welness tracker s dodirnim zaslonom koji služi za praćenje vaših aktivnosti i vašeg zdravlja.

Narukvicu su, kako kažu, dizajnirali kao fashion gadget, dok su njezini senzori u stanju pratiti brojne stvari vezane uz zdravlje korisnika, uključujući srčani ritam, zasićenost krvi kisikom i menstrualne cikluse. Dakako, u stanju je pratiti i uobičajene fitness aktivnosti poput broja koraka i prijeđenih udaljenosti tijekom vašeg trčanja, hodanja ili bicikliranja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Mada je gadget po svojem uskom i tankom dizajnu najviše namijenjen ženama, u ponudi se nalaze razni remeni koji će ga učiniti prihvatljivimi  za muškarce, pa možemo reći da je "uniseksi".

Cijena od 150 dolara (956 kuna) također ne djeluje previše, a dodatni bonusi su mu baterija koja će vam izdržati 5 dana bez punjenja, kao i vodootpornost u kombinaciji sa "swim modom", koji će pratiti vaše aktivnosti i tijekom plivanja.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->