Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2017. 10:02

CES 2017 

VIDEO: Prvi laptop na svijetu s tri zaslona

Razer je na CES-u predstavio prvi laptop koji dolazi s dodatna dva zaslona koji se izvlače iz centralne jedinice.

VIDEO: Prvi laptop na svijetu s tri zaslona

Ovogodišnji CES sajam obilježavaju mnogi proizvodi koji su "prvi na svijetu", pa tako između ostaloga imamo prvi USB stick od 2 TB, prvi mobitel s 8 GB RAM-a, prvi samobalansirajući motocikl, a sada i prvi laptop s tri zaslona.

Ovaj neobični prijenosnik imena Project Valerie proizveo je Razer, a sastoji se od nešto deblje osnovne jedinice u čijem se poklopcu osim centralnog nalaze još dva 17,3-inčna 4K zaslona na izvlačenje, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

To znači da ćete u "Sorround View" panoramskom prikazu sa sva tri zaslona dobiti razlučivost od 11.520 x 2.160 piksela, a dva dodatna zaslona koji se izvlače automatski za samo nekoliko sekundi omogućuju vidno polje od 180 stupnjeva.

Kako bi se ta panoramska grafika najviše kvalitete mogla dostojno prikazivati u igrama na najvišim postavkama, brine se moćna grafička kartica Nvidia GeForce GTX 1080. Što se ostalih tehničkih specifikacija tiče, za sada je još poznato da će uređaj imati 32 GB RAM-a, a procesor i veličina pohrane će vjerojatno varirati ovisno o modelu koji odaberete.

Razer Project Valerie

Bez obzira na tri zaslona, laptop nije uopće nezgrapan, pa dolazi s debljinom od 3,81 cm, s kakvom se možete susresti na mnogim gaming prijenosnicima, te s također prihvatljivom težinom za takvu vrstu uređaja od 5,4 kg.

Razer za sada još nije objavio podatke o cijeni i dostupnosti novog proizvoda.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam