Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.09.2023. 14:31

iPhone 15 Pro 

VIDEO: Rastavili iPhone 15 Pro na dijelove

U ovom videu možete vidjeti što se nalazi ispod haube novog iPhone 15 Pro telefona i kakve su mogućnosti samopopravaka.

VIDEO: Rastavili iPhone 15 Pro na dijelove

Ekipa s YouTube kanala PBKreviews, odlučila je zgrabiti alat u ruke i pažljivo rastaviti novi Appleov telefon iPhone 15 Pro kako bi otkrila što se sve skriva "ispod haube" i kolike su mogućnosti popravaka i zamjene dijelova uređaja koji se u Hrvatskoj prodaje po cijeni od 1399 eura.

Na kraju, PBKreviews je novom iPhoneu dao ukupnu ocjenu 7 od 10 za mogućnosti popravljanja i zamjene komponenti, što i nije tako loše za uređaj koji je sve drugo samo ne modularan.

U pojedinačnim kategorijama, za dizajn su mu dodijelili ocjenu od 0,5/2,  za dostupnost dijelova 2/2, za zamjenu ekrana 2/2, za zamjenu baterije 1,5/2 i 1 od 2 za zamjenu različitih ostalih komponenti, a te se ocjene odnose i na to koliko dugo traju popravci/zamjene te koliko je lako pronaći zamjenske dijelove, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nakon ponovnog sastavljanja, iPhone 15 Pro je dečkima normalno proradio, ali vas moramo upozoriti da ovo ne radite sami jer ćete automatski izgubiti garanciju, pogotovo stoga što postoji mogućnost da nešto oštetite ili uništite.

Kada vam jednog dana istekne garancija možda biste mogli sami mijenjati pokvarene dijelove (ako uspijete naći zamjenske), no i u tom slučaju sve radite na vlastitu odgovornost pa ne postoji garancija da ćete uspjeti izbjeći službeni servis i da će vam serviseri uspjeti spasiti uređaj.

Vezani sadržaji
Ključne riječi PBKreviews iPhone 15 Pro
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->