Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.03.2020. 14:51

Warzone 

VIDEO: Stiže besplatni Call of Duty Warzone

Procurio je video trailer s najavom novog samostojećeg battle royale naslova iz CoD franšize.

VIDEO: Stiže besplatni Call of Duty Warzone

Već nekoliko mjeseci gamere iz svih oružja gađaju glasine o novom battle royale modu iz franšize Call of Duty: Warzone, za koji se iz više procurjelih izvora govorilo da će biti besplatan, odnosno da za njega nećete trebati originalnu igru COD: Modern Warfare.

Mada Activision tu vijest još uvijek nije službeno potvrdio, procurjeli video koji je danas objavio jedan YouTuber izgleda predobro da bi bio lažnjak, pa sada sa sigurnošću od 99 posto možemo reći da ćemo uskoro imati priliku zaigrati naslov pod nazivom CoD: Warzone na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4.

Prema najnovijem "leaku", igra će u početku sadržavati samo jednu mapu na kojoj će istovremeno moći igrati do 150 igrača, samostalno, ili u timovima za 2 ili 3 igrača.

Igrati ćete moći u 2 različita moda, klasičnom koji će biti nalik na mnoge druge battle royale naslove te Plunder modu u kojem ćete imati mogućnost oživljavanja korištenjem virtualne valute koja se zove Plunder, koja se zarađuje eliminacijom neprijatelja, obavljanjem misija i pobjedama, a najvjerojatnije ćete ju moći kupovati i za pravi novac jer će služiti i za kupovinu opreme i kozmetičkih dodataka.  

Leakovi također ukazuju da ćete čak i bez virtualne love imati mogućnost oživljavanja nakon što vas pokose u igri, no za to ćete se morati obračunati s drugim stradalim igračem 1v1 u maloj areni pod nazivom Gulag. Tko pobijedi vratit će se u meč i pomagati suborcima, dok će poraženi biti van stroja do kraja meča.

Warzone 3

Mada će u igri biti samo jedna mapa, ona će biti navodno sastavljena iz recikliranih mapa starijih igara iz franšize Call Of Duty/Modern Warfare/Black Ops, a osim trčkaranja ćete za bježanje iz "zone" imati i mogućnost vožnje raznih vozila, plovila i letjelica. Vjerojatno nešto kao što već nudi COD: Mobile.

Dok će igranje za sve igrače na PC-u biti potpuno besplatno, za one koji će igrati na PS4 ili Xbox One konzoli uvjet je da imaju PS Plus ili Xbox Live Gold pretplatu. Dodatna zanimljivost je da će igra omogućiti i crossplay, što znači da će se u istom meču moći mlatiti konzolaši i pisijaši.

Datum izlaska još uvijek nije poznat, ali glasine govore da će nova igra izaći krajem ovog mjeseca. Za igrače na PC-u hardverske specifikacije će biti iste kao za originalni Modern Warfare. Postoji i glasina da će igrači Warzonea imati i privilegiju kupovanja igre Modern Warfare po nižim cijenama. Bilo bi fora ako bi cijena bila niža ovisno o tome na kojem ste levelu, ali možda pretjerujemo.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->