Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.11.2023. 12:33

Microsoft 

Windows App je pristupna aplikacija za brojne uređaje

Microsoft je izradio novu Windows aplikaciju kojom možete pristupiti njegovom OS-u s iPhoneom, Macom, PC računalom i drugim uređajima.

Windows App je pristupna aplikacija za brojne uređaje

Nova Microsoftova aplikacija Windows App za iOS, iPadOS, macOS, Windows i web browsere, u osnovi pretvara aplikaciju Windows 365 u pristupnik za Azure Virtual Desktop, Windows 365, Microsoft Dev Box, Remote Desktop Services i udaljenim računalima, te vas sigurno povezuje s Windows uređajima i aplikacijama.

Windows App možete koristiti na mnogim različitim vrstama uređaja na različitim platformama i faktorima oblika, kao što su stolna i prijenosna računala, tableti, pametni telefoni i putem web-preglednika, a kada koristite web-preglednik na stolnom ili prijenosnom računalu, možete se povezati bez preuzimanja i instaliranja softvera.

windows-app-overview

"Windows aplikacija dizajnirana je s prilagodljivim početnim zaslonom kako bi zadovoljila vaše jedinstvene potrebe tijeka rada. Možete pristupiti sustavu Windows preko više različitih usluga i udaljenih računala s jednog mjesta i prikvačiti svoje favorite kojima najčešće pristupate. A ako koristite više računa, možete se jednostavno prebacivati između njih pomoću naše značajke jednostavnog prebacivanja računa", navodi Microsoft u svojem priopćenju i kaže da se među brojim značajkama za poboljšanje vašeg iskustva na daljinu nalaze podrška za više monitora, prilagođene rezolucije zaslona, dinamičke rezolucije i skaliranje prikaza, preusmjeravanje uređaja, kao što su web-kamere, audio, uređaji za pohranu i pisači te Microsoft Teams optimizacije.

Detaljne upute i poveznice za spajanje uređaja putem Windows aplikacije potražite na ovoj poveznici.

Zanimljivo je da preview Windows App trenutno nije dostupan za Android.

Znači li ovo da bi Microsoft u skoroj budućnosti Windowse mogao u potpunosti premjestiti u oblak?

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Windows App
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->