Nalazite se
  • Zdravlje
  • Aplikacija prati što jedete uz pomoć dubokog učenja
Članak
Objavljeno: 14.10.2019. 13:15

Foodvisor 

Aplikacija prati što jedete uz pomoć dubokog učenja

Foodvisor koristi AI kako bi prepoznala hranu koju se spremate pojesti.

Aplikacija prati što jedete uz pomoć dubokog učenja

Startup pod nazivom Foodvisor predstavio je istoimenu aplikaciju za iOS i Android uređaje koju je razvijao dvije godine, koja će vam pomoći da se zdravije hranite i lakše provodite dijetu.

Aplikacija funkcionira na taj način da prije svakog obroka fotografirate tanjur hrane koju se spremate pojesti, nakon čega će algoritam dubokog učenja prepoznati vrstu i količinu hrane te vam prikazati nutritivne podatke koji uključuju kalorije, proteine, ugljikohidrate, masti, vlakna i druge vrijednosti.

Nakon nekog vremena aplikacija će naučiti mnogo toga o vašoj prehrani, a ako u nju dodate i podatke o vašim aktivnostima poput sportova, tjelovježbe i drugih vrsta rekreacije, moći ćete si zadavati ciljeve poput mršavljenja, gubitka ili povećanja tjelesne i mišićne mase.   

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali imate mogućnost uzimanja mjesečne premium pretplate koja će vam dodati još detaljniju analizu i personalizirane dijetne planove, kao i mogućnost da direktno iz nje porazgovarate s profesionalnim dijetetičarem i nutricionistom, što znači da u nekim stvarima umjetna inteligencija još uvijek ne može zamijeniti stručnu osobu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->