Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.03.2020. 14:22

Akcija 

VIDI: Solidarnost za susjeda

VIDI nagrađuje 1.000 volontera koji pomažu najugroženijim skupinama Hrvatskih građana.

VIDI: Solidarnost za susjeda

Mi u VIDI-u oduševljeni smo pojedincima koji kao volonteri sasvim samoinicijativno pomažu u pribavljanju namirnica, lijekova i brojnim drugim svakodnevnim obavezama najugroženijim skupinama naših građana širom Hrvatske.

Ovim putem i mi pozivamo vas, dragi VIDI-jevci, da učinite to isto ako ste u mogućnosti, a ako to već činite odlučili smo vas bar simbolično podržati u tome.

Mi ćemo simboličnim poklonom - s 1000 primjeraka travanjskog izdanja magazina VIDI - nagraditi Vaša dobra djela.

Ne tražimo dokaze jer vjerujemo da su dobra djela učinjena. Radi zaštite privatnosti, nemojte nam slati imena osoba kojima se pomaže. Na email adresu vidisolidarnostzasusjeda@vidi.hr nam do 23. ožujka pošaljite samo ime i prezime volontera koji pomaže ugroženima te kontakt kako bismo takvoj osobi poslali novo izdanje VIDI 289 magazina u tiskanom ili digitalnom obliku i zahvalu za njegov doprinos. U predmet poruke napišite "solidarnost za susjeda".

Hvala svim VIDI-jevcima ali i svima drugima koji daruju svoje slobodno vrijeme i doprinose cijeloj zajednici u ovim izazovnim trenutcima!

Napomena: Prije pomoći pojedincima iz ugroženih skupina savjetujte se s lokalnim javnim zdravstvenim službama ili se informirajte na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Ključne riječi Vidi akcija susjedi VIDI 289
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->